| Wolny na fabułę | |
|
+6Chochoł Maeve Scathach Altharis Ezekhiel Iryde Evannescenty 10 posters |
Autor | Wiadomość |
---|
Evannescenty Admin
Nazwisko : de Lother Imię/pseudonim : Evannescenty/Neiss Wiek : 29 Broń : Obstawa z ludzi, dwa miecze i sztylet. Wygląd : Wysoki, umięśniony blondyn. Ma masywną szczękę i przydługie, jasne włosy. Potrafi ostrym spojrzeniem jasnoniebieskich oczu prześwietlić każdego na wylot. Ma bliznę przechodzącą przez prawą łopatkę od karku do linii bioder i skomplikowany, spiralny tatuaż na ramieniu. Fabularnie : Próbuje się dogadać z braciszkiem. Liczba postów : 77
| Temat: Wolny na fabułę Nie Paź 27, 2013 3:49 pm | |
| Jak wiadomo, można napisać do kogoś na PW, ale można też się tutaj ogłosić. Podajemy kolejno:
Nick: Miejsce: Wymagania:
oraz dopisujemy, czy AKTUALNE, czy już NIEAKTUALNE. I czekamy na chętnych. | |
|
| |
Iryde
Nazwisko : Mayros Imię/pseudonim : Iryde Wiek : 15 Broń : Kostur oraz nożyk do ścinania roślin, którego i tak nie potrafiłaby użyć jako broni. Wygląd : Dziecięce rysy twarzy, czarne długie włosy i szare oczy. Wyjątkowo niska. Fabularnie : Charlotte - Rzeka Liczba postów : 21
| Temat: Re: Wolny na fabułę Nie Lis 03, 2013 4:21 pm | |
| Póki co, jestem na fabule z Eve, ale ta nie odpisuje, więc czuję się zobowiązana do ucieczki z tematu! Zaraz napiszę tam ładne zakończenie. Nick: Iryde Miejsce: Gdziekolwiek, dostosuję się albo wspólnie ustalimy. Wymagania: Odpisy częstsze niż 1 na 10000 lat >D
NIEAKTUALNE
Ostatnio zmieniony przez Iryde dnia Sob Lis 16, 2013 5:50 pm, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Ezekhiel
Nazwisko : Blackwood Imię/pseudonim : Ezekhiel Wiek : Dwadzieścia wiosen Broń : Charkram Wygląd : ... Fabularnie : Wiecznie wolny Liczba postów : 3
| Temat: Re: Wolny na fabułę Sro Lis 06, 2013 9:15 pm | |
| Nick: Ezekhiel Miejsce: Gdziekolwiek byle nie pałac Wymagania: Żadnych. Mam dużo czasu i cierpliwości. | |
|
| |
Altharis
Nazwisko : Véneanár Imię/pseudonim : Al Wiek : 19 Broń : katana Wygląd : ... Fabularnie : wolny Liczba postów : 7
| Temat: Re: Wolny na fabułę Pon Lis 11, 2013 4:14 pm | |
| Nick: Altharis Miejsce: Wherever you waaant.. nie no, raczej poza miastem. Wymagania: E tam, żadnych. Byle chociaż raz dziennie ktoś odpisał, raz na dwa dni..
Nieaktualne | |
|
| |
Maeve Scathach
Nazwisko : Scathach Imię/pseudonim : Maeve Orla Wiek : 20 lat Broń : łuk, sztylecik Wygląd : Kobieta o jasnej karnacji potęgowanej przez kruczoczarne, kręcone włosy sięgające za ramiona. Posiada stalowoniebieskie oczy o zawadiackim wyrazie, spoglądające spod kurtyny czarnych rzęs. Jest przeciętnego wzrostu oraz wagi. Fabularnie : wolna Liczba postów : 10
| Temat: Re: Wolny na fabułę Nie Lis 17, 2013 3:39 pm | |
| Nick: Maeve Scathach Miejsce: Gdziekolwiek, dostosuję się~ Wymagania: Raczej żadnych, chociaż częstszymi odpisami nie pogardzę.
Aktualne~ | |
|
| |
Chochoł
Nazwisko : O'Theneas. Imię/pseudonim : Imani, niemniej znana jako Chochoł. Wiek : Niecałe 19 lat. Broń : Mizerykordia, urok osobisty~ Wygląd : Niska (154 cm), filigranowa, jednak niepozbawiona kobiecych kształtów, o twarzy wyrażającej wrodzone marzycielstwo, o ujmujących oczach i długich, jasnych, lekko pofalowanych włosach. Ubiera się głównie w luźne, nieograniczające ruchów stroje. Fabularnie : Nad rzeką~ Liczba postów : 6
| Temat: Re: Wolny na fabułę Pon Lis 18, 2013 7:04 pm | |
| Nick: Chochoł Miejsce: Jakieś ładne. Wymagania: Potrzebuję cierpliwej, wyrozumiałej osoby, która pozwoli mi odpisywać raz na tydzień (częściej nie mogę, serio). | |
|
| |
Sieg
Nazwisko : Quaelddar Imię/pseudonim : Siegel Wiek : 16 Broń : Miecz obosieczny, żywioł ognia Wygląd : Jak typowa nastolatka z lekka palącymi się włosami Fabularnie : Chochołek Liczba postów : 5
| Temat: Re: Wolny na fabułę Wto Lis 26, 2013 9:51 am | |
| Nick: Sieg Miejsce: Gdzie się podoba... dostosuję się Wymagania: Odpisanie częściej niż raz w miesiącu*
NIEAKTUALNE | |
|
| |
Zadira
Nazwisko : Sofrov Imię/pseudonim : Zadira Wiek : Urodziła się po zatrzymaniu się czasu. Obecnie ma 21 lat. Broń : Dwa sztylety. Żywioł: ziemia. Ostrza w podeszwach butów. Zęby i paznokcie. Wygląd : Ubrana w spódnicę do ud i luźniejszą, białą koszulkę. Buty oraz pasek za którym schowane są sztylety. Fabularnie : Zajęta. Liczba postów : 7
| Temat: Re: Wolny na fabułę Sob Gru 14, 2013 4:47 pm | |
| Nick: Zadira. Miejsce: Tutaj.Wymagania: Chcę osoby, z którą będę mogła pisać szybkie i niekoniecznie długie posty. Chcę szybkiej rozgrywki, o. Nie zajmowałam się pisaniem przez dwa lata, dlatego zaznaczam, że moje posty mogą być bez składu Q.Q. W razie nie pokazywania się osoby, z którą aktualnie będę pisała zastrzegam sobie prawo do wyjścia z tematu, ot co. Może być to chociażby MG. Nie pytać się mnie 'czy mogę ja'. Jeżeli jest chętny, to po prostu tam pisać. Ja nie gryzę. Gryzie Zadira. | |
|
| |
Latra
Nazwisko : Ververis Imię/pseudonim : Lu Wiek : 20 Broń : powietrze, kusza Wygląd : wysoka, szczupła Fabularnie : wolna Liczba postów : 7
| Temat: Re: Wolny na fabułę Wto Gru 17, 2013 6:02 pm | |
| Nick: Latra Miejsce: Obojętne, dostosuję się. Wymagania: Brak. Jestem całkiem cierpliwa i wyrozumiała, więc spokojnie | |
|
| |
Sethemar
Nazwisko : Einar Romøren Imię/pseudonim : Sethemar Wiek : 22 Broń : Sękaty kij z krzemiennymi grotami w głowni Wygląd : Wysoki, dobrze zbudowany. Twarz wiecznie ukryta pod płaszczem, znana tylko wybranym. Twarz i wzrok pozbawione emocji. Fabularnie : Wolny Liczba postów : 11
| Temat: Re: Wolny na fabułę Pon Sty 13, 2014 9:16 pm | |
| Nick: Sethemar Miejsce: LasWymagania: Wszystko jedno. Biorę wszystko AKTUALNEJeśli istnieje taka możliwość to chętnie przygarnął bym w lesie temat z własnym szałasem. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Wolny na fabułę | |
| |
|
| |
| Wolny na fabułę | |
|